عوامل محیطی: محرکهای احتمالی مانند سیگار کشیدن، استرس و قرار گرفتن در معرض سموم مانند گرد و غبار سیلیس را به عنوان علل احتمالی لوپوس مطرح است.
ریزش مو یکی از علائمی است که در بیماری لوپوس پوستی مشاهده میشود. این علامت به علت آسیبی است که به پوست وارد میشود.
برخی از دانشمندان معتقدند که به دلیل عوامل ژنتیکی، بدن نمی تواند سلول های مرده را از بین ببرد.
نقص عملکرد کلیهها: در بعضی بیماران، لوپوس باعث آسیب به کلیه میشود
با وجود این، در موارد بسیار کمیاب، کودک متولد شده از خانم مبتلا به لوپوس، به نوعی لوپوس مبتلاست که به آن «لوپوس نوزادی» گفته می شود.
بیماری لوپوس باعث کندی عملکرد دستگاه گوارشی میشود و همین موضوع دلیلی برای تجربه مکرر اسهال، استفراغ و حالت تهوع است.
به تنهایی یا با پمادهای استروئیدی برای بثورات پوستی استفاده شود.
علاوه بر کم کاری تیروئید، گرههای تیروئیدی و پرکاری تیروئید، هر دو مورد در بیماران مبتلا به لوپوس شایع تر از افراد سالم هستند.
پدیده رینود یعنی انگشتان دست پا در هنگام سرد شدن یا قرار گرفتن در معرض استرس تغییر رنگ دهد یا سفید و آبی شود.
ضایعات معمولی تر «دیسکوئید» هستند و فقط در افراد مبتلا به بیماری فعال دیده میشوند که به محض مشاهده آنها باید به پزشک خود اطلاع داد.
پزشکان به طور طبیعی در مورد داروهایی که باید در دوران بارداری استفاده شوند، با احتیاط رفتار می کنند. استروئیدها معمولا به خوبی تحمل می شوند و بسیاری از افراد از داروهای پردنیزولون، هیدروکسی کلروکین و آزاتیوپرین در طول بارداری و بدون بروز اثرات زیان آور استفاده کرده اند. اگر دارای سطح بالایی از آنتی بادی ضد فسفولیپید باشی، خطر سقطجنین زیاد است.. با این حال، درمان با آسپرین یا هپارین، این خطر را کاهش میدهند و در حال حاضر در بیشتر زنانی که دارای این آنتی بادی ها هستند، بارداری موفقیت آمیز است.
لوپوس در حدود نه برابر در زنان نسبت به مردان شایع تر است.
بیو مارکرها در حقیقت پروتئین، آنتی بادی، ژنتیک و سایر عواملی هستند که به پزشک کمک می کنند تا تشخیص دهد که در بدن چه اتفاقی می افتد یا اینکه بدن چگونه به درمان واکنش نشان می دهد.
زمانی که در زیر چترهای آفتابی در یک منطقه صاف بیماری لوپوس روی صورت نشسته اید، مراقب باشید زیرا باعث انعکاس نور خورشید بر روی صورت می شود.